POP TV izgubil znan novinarski obraz

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Pop In ob znan obraz, ki menda odhaja na konkurenco.
Oglej si celoten članek

Novinar Pop Ina Sandi Prosen zapušča POP TV. To je včeraj sporočil na Facebooku. "Skoraj 7 let je ta kartica odpirala vrata produkcijske hiše Pro Plus. Za njimi me je vedno čakalo nekaj novega, tudi danes, ko sem se poslovil. V vseh teh letih lahko rečem hvala vsem, ki ste mi dali priložnost in me veliko naučili. Veliko vas je takih, ki vas bom pogrešal - že veste kateri, tako da, pokličite na pivo. Še enkrat, hvala vsem - itak pa se vidimo.“

Kot je povedal za Žurnal24, se sedaj najprej odpravlja na oddih na Filipine, nato pa ga čakajo novi projekti, pri katerih bo lahko izživel svojo kreativnost. Kakšni in kje, ni želel izdati, govori pa se, da odhaja na konkurenco.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:55 28. Januar 2016.

    Zoprn. Nobene škode.

  • 20:03 27. Januar 2016.

    Dragi zurnalovci , se mi dozdeva da ste malo alergicni na tale POP, izkoristite vsako priliko da jih nasadite tako …

  • 19:48 27. Januar 2016.

    Prznam da ne gledam TV več kot 1x tedensko,ampak za tega tipa prvič slišim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.