POP TV končno razkril dolgo varovano skrivnost

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Pa so končno povedali, kdo je!
Oglej si celoten članek

Nekdanji sanjski moški, Gregor Čeglaj, je pred nekaj dnevi razkril, da bo njegov naslednik Blaž Kričej Režek. Pop TV njegovih trditev ni potrdil, sedaj pa so le razkrili, da je bil 23-letnik res izbran za glavno vlogo njihovega ljubezenskega šova. 

"Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo," je študent pomorstva povedal za 24ur.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:40 19. Maj 2022.

    Kakor vidim je fant super karakterja, ter ve kaj hoče. Ne sodite človeka po letih, ampak po karakterju. Super je

  • 19:31 17. Maj 2022.

    A ta bo pa namesto vrtnic podeljeval dude?

  • 16:30 17. Maj 2022.

    Ha ha sanjski moški pri 23 letih? No lepo prosim. Nehajte z nebulozami. Pri 23 letih fantič sploh Ne ve …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.