POP TV nad konkurenco z novim resničnostnim šovom

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Iz zanesljivih virov na Pro Plusu smo izvedeli, da bodo spomladi startali z novim resničnostnim šovom, ki naj bi bil na sporedu trikrat na teden, in oddajo Dan najlepših sanj.
Oglej si celoten članek

Za razliko od Gostilne išče šefa in Big Brotherja bo ta novi šov, ki je delo kreativne ekipe Pro Plusa in naj bi bil po besedah našega vira "poln akcije“, potekal na prostem. Več podrobnosti za zdaj še ni znanih, saj na POP TV molčijo kot grob.

So pa potrdili, da pripravljajo še eno novo oddajo, ki bo prav tako spomladi in nosi naslov Dan najlepših sanj, v kateri bodo izpolnjevali želje. "Prihaja oddaja, ki bo s svojim enournim formatom magnet za gledalce. Širok spekter želja in vrhunska ekipa bodo to pomlad pokazali nekaj, kar vam bo zagotovo všeč. Kot ustvarjalec oddaje pa lahko povem še to, da ni lepšega, kot delati oddajo, v kateri ljudem uresničuješ dolgoletne in težko pričakovane želje," pravi urednik Igor Bratož. Prijave za ta šov že potekajo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.