POP TV odgovarja na kritike

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po zmagi Jane Šušteršič v šovu Slovenija ima talent se je na koncept oddaje vsul plaz kritik. POP TV odgovarja.
Oglej si celoten članek

Mnogim se je zdelo nepošteno, da je v šovu Slovenija ima talent nastopil pevec s pevsko izobrazbo. Kakšne kritike so letele na zmagovalko in koncept, lahko preberete TUKAJ.

Jana nam je v intervjuju povedala, da se za svoje znanje ne misli opravičevati, poleg tega pa se petja uči šele tri leta. Za komentar smo zaprosili tudi POP TV, ki je predvajal šov.

"Za vsakim uspehom in dobrim nastopom stojita talent in trdo delo. Talent je treba negovati, ga piliti in izpopolnjevati. Vse pevske, plesne, akrobatske ali podobne šole pa so namenjene prav temu in njihovo strmenje k vedno boljšim nastopom je vredno vsake pohvale," so odgovorili za Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:17 25. December 2014.

    POP je komercialna TV, folk pa bebast ker na polno pošilja SMS-e in jim polni blagajno. Gledal sem samo njen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.