POP TV pokazal kuhinjo

Foto: POP TV masterchef Foto: POP TV masterchef Foto: POP TV masterchef
V tej kuhinji se bo strogim žirantom predstavilo 16 ljubiteljskih kuharjev.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, bomo na POP TV od 1. aprila dalje lahko gledali slovenskega MasterChefa, v katerem se bo predstavilo 16 ljubiteljskih kuharjev. Njihovo znanje bodo ocenjevali kulinarični strokovnjaki Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

Več o žiriji si lahko preberete TUKAJ.

Oddaja bo na sporedu vsako sredo in četrtek ob 20:00, mi pa smo že lahko pokukali v kuhinjo, iz katere bo kmalu prijetno dišalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:09 19. Marec 2015.

    Identična kuhinja kot v vseh ostalih državah torej. Na Planet TV smo zadevo spremljali že pred časom, seveda originalno verzijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.