POP TV razkril informacijo, na katero so gledalci nestrpno čakali

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Končno znano, kdaj bomo na televiziji videli 4. sezono tega priljubljenega šova.
Oglej si celoten članek

Zaradi koronavirusa spomladi nismo mogli spremljati 4. sezone priljubljenega ljubezenskega šova Ljubezen po domače. POP TV je pred dnevi predstavil že kandidate pete sezone, za katere lahko ljubezni željni Slovenci in Slovenke pošiljajo pisma, o kandidatih četrte pa se ni več govorilo.

Sedaj pa je televizija le sporočila, kdaj se na male ekrane vrača simpatična oddaja. 30. avgusta si boste lahko še enkrat ogledali predstavitveno oddajo 4. sezone, 5. septembra pa prvo oddajo. 

"Spremljali jo boste lahko kar dvakrat na teden, v soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV!“ so še sporočili.

Tokrat bo šov spremljala še oddaja Ljubezen po domače na kavču. "Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: jezikavi konkurentki Doroteja Knehtl in Tamara KorošecGašper in Jaka Hafner ter Korošca izpod Uršlje gore, Jože Rožen s hčerjo Tejo. V dvojicah bodo spremljali dogajanje na kmetijah in podajali svoja mnenja, včasih bodo dobili tudi goste, s katerimi se bodo razvile zabavne debate,“ pravijo na POP TV. Prva oddaja bo na sporedu 6. septembra.

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 07:07 19. Avgust 2020.

    A ta zanič program kdo sploh gleda?

  • 04:31 19. Avgust 2020.

    Kretenske nadaljevanke

  • 00:32 19. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.