POP TV: Rekordna nagrada za zmagovalni par

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zmagovalni par šova Bitka parov bo domov odnesel rekordno denarno nagrado.
Oglej si celoten članek

POP TV napoveduje, da bo denarna nagrada presegala 100 tisoč evrov. Toliko je v slovenskih resničnostnih šovih lahko zaslušil le zmagovalec Gostilne išče šefa. "Gre za enega največjih denarnih skladov v zgodovini resničnostnih šovov, saj bo na voljo več kot 100.000 evrov. Končna nagrada pa bo odvisna od uspešnosti in drznosti tekmovalcev, saj bodo njihove stave odločale, koliko denarja si bodo priborili. Drznost se jim lahko bogato poplača, saj lahko osvojijo prek 100.000 evrov, a to pomeni, da mora biti naloga uspešno opravljena,“ je povedala kreativna producentka Jelena Gavranovič.

Ljubezen na preizkušnji

Pare bodo vselili v razkošno vilo, kjer se bo njihovo razmerje znašlo na preizkušnji, napoveduje POP TV. Številni izzivi bodo do meja zmogljivosti preizkusili njihovo medsebojno zaupanje in povezanost. Pari bodo z opravljenimi nalogami odločali o svojem obstoju v tekmovanju, temperaturo pa bodo dvignile tudi visoke stave. Na dan bodo privrele solze, ljubosumje, jeza in tekmovalnost, saj se bodo pari potegovali za bogato nagrado in le en par lahko postane zmagovalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 2. Februar 2016.

    Da bosta potem imela za ločitev...pa nehajte poneumljat ljudi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.