POP TV s sporeda umaknil Sanjskega moškega

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Oboževalci šova Sanjski moški bodo razočarani …
Oglej si celoten članek

Gledalci POP TV so se že navadili, da jih v soboto in nedeljo zvečer razveseljuje in zabava šov Sanjski moški.

Po drami, ki smo ji bili priča v zadnjem delu, ko sta šov zapustili kar dve dekleti, Tjaša pa je morala pred Gregorjem poslušati kritike na svoj račun, smo sedaj nestrpno pričakovali nadaljevanje, na katero pa bo treba počakati do nedelje.

V soboto bodo na POP TV namreč namesto šova predvajali ligo prvakov, in sicer nogometno tekmo med ekipama Manchester City in Chelsea.

Šov bo tudi prihodnji teden na sporedu le v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:20 29. Maj 2021.

    Očitno so vsi slovenski "novičarski" portali v vagini. Samo še copy-paste in bombastični naslovi. Takoimenovani novinarji pa študentje, ki se …

  • 21:57 28. Maj 2021.

    Kolikor vem, nihče ne gleda tega skropucala, razen nekaj najstnica!

  • 18:20 28. Maj 2021.

    Odlična novica. Umik!!! Premik!!! Zamik!!!! Še ena promocija geja na sceni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.