Pop TV zapušča znan obraz

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Odhaja iz medijev.
Oglej si celoten članek

Denis Oštir, nekdanji novinar 24 ur, nazadnje pa je opravljal vlogo odgovornega urednika na spletni strani 24ur.com, odhaja na Gorenje, kjer bo vodil oddelek za odnose z javnostmi.

"Ponosen sem na prehojeno pot, najboljše sodelavce, razumevajoče nadrejene in hvaležen za priložnosti, ki so mi jih dali. Dela v Gorenju se veselim, ker sem prepričan, da je eno tistih podjetij, ki s svojimi rezultati dokazuje, da so tudi slovenska podjetja lahko vodilna v panogi in da se lahko uspešno usmerjajo in širijo tudi na sever in zahod. In tudi zato, ker v meni bije srce iz Velenja,“ je Oštir povedal za Marketing Magazin.

 Njegovo mesto na PRO Plusu bo prevzel Jure Tepina, dolgoletni novinar informativne oddaje 24ur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 21. December 2017.

    Službe v paradržavnih podjetjih so le nagrada za minulo delo. Piškotki.

  • 18:20 21. December 2017.

    Sem se veselil naslova, da Poop TV zapušča Slovenijo.

  • 11:27 21. December 2017.

    prov je da gre ..ker ne trpi kritike glede beguncev..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.