POP TV zaradi virusa prekinil snemanje

Foto: Tomo Jeseničnik/POP TV
Foto: Tomo Jeseničnik/POP TV
Snemanje šova MasterChef so morali prekiniti.
Oglej si celoten članek

Po novinarju Simonu Vadnjalu se je s koronavirusom okužil še en obraz s POP TV, ki spada v ožji krog ustvarjalcev šova MasterChef. 

Na POP TV so potrdili, da so morali snemanje šova zaradi okužbe z virusom covid-19 ustaviti. Televizija sicer snema že naslednjo sezono.

"Navkljub vsem predpisanim in internim izjemno strogim protokolom zaščite pred Covid-19 nismo mogli ustaviti virusa, da ne bi prišel v naš MasterChef mehurček. Ker je obstajala možnost prenosa okužbe v delu ekipe, smo začasno prekinili snemanje, posamezniki, ki so bili v produkcijski enoti z okuženim, pa so v samoizolaciji. Zaenkrat se vsi počutijo dobro. S snemanji bomo nadaljevali takoj, ko bo zdrav vsak član ekipe," pravijo.

Nocoj boste sicer lahko gledali polfinale, prihodnji četrtek pa finale tekoče sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:57 5. November 2020.

    Hmm, torej vsa priporočila so upoštevali pa se je vseeno zgodilo? Hmm, dvomim.

  • 16:22 5. November 2020.

    Vsaj ena dobra novica v poplavi teh zblojenih šovov.....

  • 12:23 5. November 2020.

    ProPlus je potrebno ukinit, služi zgolj oglaševalcem in kvari medijski prostor v Sloveniji. Dobiček si uspešno prenašajo v davčno oazo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.