Popestrite videz s pasom

Foto: Žurnal24
Naj bo pas vaš nepogrešljiv jesenski modni dodatek. Ozek ali širok, sijoč ali mat, usnjen ali iz umetnih materialov – pomembno je le, da si ga zapnete okoli pasu.
Oglej si celoten članek

Popestrite jesenska oblačila in bodite opazni. Pas kombinirajte s široko srajco , majico, jopico ali tuniko. Poudaril bo vaše obline in vas naredil vitkejše.


Tudi pri večernem videzu , se za pas odločite brez oklevanja. Pravilno izbran pas se lepo poda k elegantnim materialom, kot je svila. Popestril bo dolgo obleko in jo naredil bolj igrivo, prav tako ga lahko kombinirate s svileno srajčko. Zelo drzne boste videti s pasom, ki ga zapnete preko suknjiča.


Jeseni in pozimi, boste s pasom, ki ga zapnete okoli jakne ali plašča , videti vitkejši. Izberite usnjen pas ali pas v enakem materialu, kot je vaša jakna ali plašč.

Odločiti se za pas ali ne, ni več vprašanje. Premislite le, kakšen pas najbolje pristaja vašemu dnevnemu ali večernemu videzu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.