Popisane zvezde

Foto: Žurnal24 Okrašena zvezda
Na pločniku slavnih, kjer imajo zvezdniki svoje zvezde, so se na ''spomenika'' Sharon Stone in Mary-Kate ter Ashley Olsen spravili vandali.
Oglej si celoten članek

Zvezdi sta konec tedna dobili nov videz. Popisani sta z napisom fur hags, kar bi pomenilo krznene babe. Na njiju so se spravili aktivisti, ki so proti nošenju krzna in ne razumejo, kako ga lahko Sharon, Mary-Kate in Ashley tako rade oblečejo.

Da se je nekdo spravil na znamenite zvezde, je precej drzno dejanje. Očitno pa aktivisti le niso imeli prav veliko časa, saj bi v nasprotnem primeru, glede na to, koliko krzna je v Hollywoodu, lahko počečkali večino pločnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.