Popoln zmenek: S temi Mikićevimi nasveti boste ujeli "tuno na harpuno"

Foto: POP TV igor mikić
Imate ta konec tedna vroč zmenek? To so zlata vredni nasveti, da ne boste pogoreli, ampak uspeli!
Oglej si celoten članek

"Moj radar je zaznal plavolaso dekle z modrimi očmi, ki se čudovito smeji, zato sem se odločil, da jo povabim na zmenek. Poguma nisem potreboval, ker Alfa moški smo lovci in imamo to v krvi. Seveda je pristala in podlegla mojemu šarmu, tako da jo bom pobral s svojo belo strelo v soboto ob 18. uri pred hišo. Imam natanko tri dni, da organiziram popoln zmenek, ki se bo končal pri meni doma. Hahaha. To pa ja," pravi mačo z največjo krtačo, radijec, voditelj in dobrodelnež, ki moškim z veseljem pomaga iz zagate, Igor Mikić. 

Lepota je na prvem mestu

"Lepota ni naključje in za njo je treba delati trdo, da se v svoji koži odlično počutimo, ker samozavest je na zmenku obvezna oprema, da ne bo nerodno obema, ker brez nje smo kot gozdar brez sekire, zato grem jaz v shopping po novo srajčko, hlače in dišavo, da bo plavolaska zraven mene izgubila glavo. Kupiti moram tudi dišeče svečke, da jih bom prižgal doma, saj veš … romantika … To pa ja, ker definitivno bova k meni prišla, zato moram pred tem še celo stanovanje pomiti in posodo zložiti, da ne bo od umazanije želela pobegniti. Za njo sem kupil tudi vrtnico, da ji bo pri srcu toplo, ker pozornosti si vsaka dama želi, zato ji bom pokazal, da romantik še živi. Točnost je lepa čednost, zato bom na zmenek prišel 5 minut prej, ji odprl vrata in s tem dobil plus točk precej," vam svetuje Mikić.

Pripravljen kot puška

Zmenek načrtujte do potankosti, pravi Igor, saj boste le tako povsem sproščeni, ker boste vedeli, da ste se maksimalno potrudili in da vaju čaka nepozabna dogodivščina: "Plan lahko spodleti samo, če plana ni, zato nič ne bom naključju prepustil in maksimalno se bom potrudil, da se bova lepo imela in da moje družbe si bo še želela, zato bova zmenek začela s tečajem plesa, da razmigava telesa in se naučiva salso ali rumbo, da jo bom raziskal kot Krištof Kolumbo. Seveda bo ta plesna vaja polna smeha, ker jaz sem antitalent za ples ali po domače jaz sem "les", ampak to bom izpeljal na simpatičen način, da ne bo soplesalka dobila kakšnih odrgnin, ker ples je univerzalni jezik, ki ga vsak človek govori in s plesom se zbližamo vsi. Ko bova učno uro zaključila in kalorije pokurila, se bova počasi sprehodila po Ljubljani, da se bolje spoznava in da vidiva, kaj skupnega imava. Dan prej sem rezerviral v čudoviti restavraciji mizo za dva, ker ljubezen gre skozi želodec."

Uglajen, fin in poln vrlin 

Bonton je na prvem mestu, Igor pa izdaja tudi trik, ki vedno uspe: "Kot pravi kavalir ji bom odmaknil stol, jo gledal v oči , poslušal vse, kar mi govori in seveda bom izklopil telefon, brez skrbi. Mama me je lepo naučila, kako se pri mizi obnaša in sedi ter da se s polnimi usti ne govori, ker bonton je odraz uglajenih ljudi, zato je ne bom prekinjal, ko govori in ji predal besedo naj prva naroči. Medtem ko bova kozarček vina pila in se sprostila, ji bom podaril kompliment, da se je čudovito uredila. Po večerji, ko si bo gospodična odšla napudrati nos, bom jaz račun poravnal, ker tako je edino prav in s tem se izognem vseh težav. Na sprehodu nazaj do avtomobila ji bom potožil, da sladičko nisva naročila in ker se ji bom zasmilil, me bo vprašala 'kakšno sladičko pa bi', jaz se bom pa pohvalil, da 'Mikič najboljše palačinke naredi'  in tako ne bo imela izbire kot da gre z mano domov, hahaha, res sem jo dobr pretental."

Zadetek v polno 

"Moko, jajca in mleko že imam doma, zato jo bom vprašal, če mi bo pomagala, da vidim, koliko dobra je kuharica. Masa za palačinke mora počivati 20 minut in medtem ji bom pokazal stare slike, kako sem bil lep. Ko bova pekla, jo bom po nosku namazal z nuttelo in če mi bo pustila, da poližem, potem bo uspelo. Vsi veste, kako se ta zgodba konča, ker mišica to zna," je samozavesten Mikić.

Bodi to, kar si

In še zlata vreden nasvet, ki vam ga Igor polaga na srce: "Za konec bi vam pa rad povedal sledeče, da nič v življenju ni odvisno od sreče, ker si jo sami krojimo in v življenju to kar dajemo tudi dobimo, zato vzemite usodo v svoje dlani, ker človek, ki se bori, je na dobri poti, da svoje sanje osvoji. Kar se pa ljubezni tiče, to ni tema za slabiče, ker za osebo, h kateri vas srce kliče, se je vredno potruditi, če želite njeno srce osvojiti, zato zberite pogum in ji povejte, da vam je všeč ter da bi ji podarili zadnji košček čokolade. Vedno poslušajte svoje srce in bodite to, kar ste, ker vsaka človek ima rad iskrene, spoštljive in ljubeznive ljudi, zato bodite človek, ki dobroto sadi, ker svet je lepši, če se smejite, zato svoje zobke pokažite. Ljubite sebe in ljubljeni boste bili in to kot pribito drži!"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.