"Popolne prsi se prilegajo kozarcu za šampanjec“

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralka Cameron Diaz si je v najstniških letih želela bujno oprsje, vendar jo je mama tolažila, da so najlepše prsi tiste, ki se prilegajo v kozarec za šampanjec.
Oglej si celoten članek

Lepotička Cameron Diaz je kot najstnica sanjarila o bujnem oprsju, kakršno je imela njena babica, vendar jo je mama tolažila, da velike prsi niso najlepše. "Mama mi je vedno govorila, da se popolne prsi prilegajo v kozarec za šampanjec, zato sem bila vesela, da so moje prsi majhne," je povedala igralka. Zvezdnica zagovarja stališče, da ženska ne potrebuje velikih prsi, da bi bila bolj ženstvena. "Moram priznati, da so mi všeč moje prsi, ki so čvrste."

Igralka tako o povečanju prsi še ne razmišlja, svoj dekolte pa raje poudari s pomočjo push-up modrčka. "Vendar nikoli ne reci nikoli. Mogoče nekega dne, če mi ne bodo več všeč," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.