Popolnih zadnjic je vse manj

Foto: Žurnal24 Odkrita popolnost. (Foto: Shutterstock)
Ženske zadnjice poganjajo svet, a le malo je zares popolnih, največ pa naj bi bilo takšnih, ki si obliko sposojajo pri paradižniku.
Oglej si celoten članek

Raziskovanja ženskih zadnjic se je lotil britanski psiholog David Holmes z Manchester Metropolitan University. "Breskvaste zadnjice so skoraj stvar preteklosti, zdaj prevladujejo paradižnikaste zadnjice," je pojasnil Holmes. In kakšna je paradižnikasta zadnjica? Debelušna oziroma zalita, okrogla in na otip mehka. To je zadnjica, kakršno ponosno nosi Kim Kardashian, sicer pa naj bi imelo paradižnikasto zadnjico kar 45 odstotkov zahodnjakinj.

Krompir, hruška in breskev
Sledijo krompirjaste zadnjice, ki jih ima približno 30 odstotkov žensk, videti pa so "široke, dolge in ponekod kepaste". Hruškaste zadnjice ima 15 odstotkov žensk – njihov pas je ozek, zadnjica pa je v spodnjem delu zelo široka. In nenazadnje še popolnost: le deset odstotkov je srečnic z breskvasto zadnjico, ki so kraljevale v preteklosti. "Ki je kot narisana popolnost dveh krogel za bovling, stisnjenih skupaj," jo je opisal Holmes in dodal: "V 21. stoletju je obilje privlačne hrane naredilo svoje in okrogle zadnjice so se morale umakniti paradižnikastim in manj srečnim krompirjastim zadnjim stranem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.