Popov sanjski moški za pol glave manjši od Ote Roš?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Spet gre za športnika.
Oglej si celoten članek

POP TV že na polno oglašuje novo sezono šova Sanjski moški. Kdo bo letos skočil v čevlje najbolj zaželenega samca v Sloveniji, še ni znano, razkrito pa je, da gre, tako kot pri Gregorju Čeglaju, spet za športnika, a menda ne za nogometaša.

Sanjski moški se je pretekli teden že sprehodil po Ljubljani in delil vrtnice, oglasil pa se je tudi pri Oti Roš v studiu in ji poklonil cvet. Uporabnica Twitterja je opazila, da je bilo videti, kot bi bil za glavo manjši od voditeljice. "Zamaskirani sanjski moški je prišel Oti Roš podarit vrtnico. In bil za pol glave manjši od nje. Ne da se mi guglati, ampak sanjski bi skoraj moral biti višji od nje. In ne obut v random bele Zara superge," je zapisala komentatorka.

Lahko jo pomirimo. Novi kandidat je višji od Ote, ki je med predajo vrtnice stala na dvignjenem delu studia.

Foto: POP TV sanjski moški

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:34 25. Januar 2022.

    Mu je koza vrh odgrizla bo pa, morda pravšnji, da ga bo Poptv ponujal, kot eksponat maloumnim gledalce. Te resničnostne …

  • 12:19 25. Januar 2022.

    tam na POPtvju so vsi mal psihično moteni...

  • 10:17 25. Januar 2022.

    Kretenizem ne pozna meja!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.