Popović umaknil tožbo proti Severini

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Potem ko sta tožila drug drugega, je Milan Popović umaknil tožbo zoper Severino.
Oglej si celoten članek

Milan Popovič je na zagrebškem sodišču umaknil zahtevo po skrbništvu nad svojim sinom, ki ga ima s pevko Severino. Zahteval je, da s sinom Aleksandrom preživi enako časa kot pevka. Vse to pomeni, da je srbski kralj bakra opustil namero, da leto in pol starega sina vzgaja enakopravno s Severino.

"Ko ga je Severina tožila, je Popović tožbo umaknil, ker bi dva sodna procesa vse skupaj zapletla," je sporočila njegova predstavnica za javnost. 

Vse podrobnosti o skrbništvu bodo določene v procesu, ki ga je pred nekaj tedni sprožila Severina. Pevka v tožbi zahteva popolno skrbništvo nad sinom, za dobro otroka pa bi bil vsak stik, ki bi ga imel z očetom, v njenem stanovanju in pod njenim nadzorom. 

Popović, ki svojega sina ni videl več kot dva meseca, je povedal, da Severina s to tožbo zahteva, da plačuje preživnino tudi zanjo, ne samo za sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.