Poptevejev nesojeni ženin oddan, posnetki z dekletom topijo led

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kakšen lep par!
Oglej si celoten članek

Se še spomnite Grosupeljčana Davida Vidmarja, ki ga je POP TV predstavil kot kandidata 4. sezone šova Ljubezen po domače, nato pa je od projekta odstopil? Nepozabna bo ostala oddaja, v kateri sta z voditeljico poskušala razložiti, kaj se je zgodilo. Njun pogovor je bilo kar mučno gledati. Več o tem TUKAJ.

David, ki svoje sledilce na Instagramu razveseljuje s posnetki svojega izklesanega telesa in fotografijami, ki pričajo o tem, da ima poziranje očitno v krvi, pa je že pred časom našel ljubezen. Svojo lepotico je že pokazal na družabnih omrežjih. Krasen par, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.