Poptevejev sanjski moški v enem dnevu zapravil 60 tisočakov!!!

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Kaj danes počne Blaž Kričej Režek?
Oglej si celoten članek

Zadnji sanjski moški, ki je na POP TV iskal ljubezen, je bil Blaž Kričej Režek. Čeprav se je v Kristino malo zagledal, pa ljubezen, potem ko so kamere ugasnile, ni vzplamtela. Še več. Parček se ni razšel v najlepših odnosih, govora je bilo celo o grožnjah.

Blaž je sedaj srečen v Vitinem objemu in je poln načrtov za prihodnost. Kako podjeten je, boste izvedeli v videu. Ekipi kanala Joonglaa je odgovoril na zelo intimna vprašanja, med drugim je razkril tudi trenutek, ko se je pred dekletom osramotil in da je v enem dnevu zapravil 60 tisočakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.