Poptevejeva nevesta odvrgla krpice!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Matej Rupar, se tolčeš kaj po glavi?
Oglej si celoten članek

Se spomnite Urše Škofic? Letos ste jo lahko spremljali na POP TV, in sicer v romantični oddaji Ljubezen po domače. Potegovala se je za srce Mateja Ruparja in z njim odpotovala na ljubezenski oddih v Budimpešto, kjer pa se je začel Matej od nje umikati.

Kaj se je zgodilo v bazenu, lahko preberete na spodnji povezavi:

Ljubezen po domače: Ljubezen po domače: Takole se je Matej umaknil njenemu poljubu

Kakor koli že, lepotica ni dolgo samevala. Našla si je novega fanta in se lotila manekenske kariere.

Kot kaže, sodeluje z Lisco. Na Instagramu je objavila seksi fotografijo v rdečem spodnjem perilu in nabrala več kot 120 všečkov. "Med snemanjem sem bila sproščena, saj se kamer ne bojim,“ je povedala za Žurnal in dodala, da njenih staršev provokativne fotografije ne motijo: "Starši so že od vedno moja največja podpora. Sicer si pa res želim delati kot model/manekenka. Zdi se mi, da sem v pravih letih, da začnem graditi kariero. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost.“

Foto: Instagram urša škofic

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.