Poptevejeva novinarka dahnila "da“

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Novinarka oddaje 24ur Janja Zdovc se je poročila.
Oglej si celoten članek

Janja je večno zvestobo obljubila nekdanjemu uredniku oddaje 24ur Juretu Bračku. Par je usodni "da“ dahnil v Žički kartuziji, poročila pa jo je šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti, ki se s 1. oktobrom poslavlja s tega položaja.

Kot piše 24ur.com, se je 70 gostov ob glasbi skupine NightLife v najstarejšem slovenskem gostišču Gastuž zabavalo do jutranjih ur. "Bilo je pravljično, nepozabno, sanjsko. Poroka je bila zelo intimna, vsi svatje nama pomenijo ogromno in kot sva poudarjala tudi v govoru, so del najinega 'varnega pristana',“ je za omenjeni medij povedala Janja in dodala, da bi težko izpostavila najlepši trenutek, saj je bil vsak trenutek čaroben.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:14 13. Avgust 2018.

    24 zmešanih kur se je poročilo, bedna novica dneva, za kozlat

  • 09:48 13. Avgust 2018.

    Novica dneva. In to zelo pomembna. Če drugega ni, je tudi ti v redu, a ne? :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.