Poptevejeva voditeljica morala potrpeti več kot pet ur

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Izplačalo se je! Kako je lep!
Oglej si celoten članek

Natalija Bratkovič, ki nas bo letos spet razveseljevala kot voditeljica resničnostnega šova Kmetija, je ljubiteljica tetovaž. Ima jih kar devet, načrtuje pa še dva.

Njen hrbet krasi ogromna tetovaža lovilca sanj, ki je eden od prvih, ki si jih je omislila. "Pomen lovilca sanj je v osnovi dobro poznan. Ima pa nekaj dodatkov (recimo točno določeno številko peres, 3 kroge itd.), ki imajo zame poseben pomen oziroma označujejo stvari, ki so mi pomembne. Vsak moj tatu je narejen iz nekega razloga, nimam jih zaradi drugih, temveč izključno zase. Lovilca sanj imam že nekaj let, vtetoviral pa mi ga je mojster v Mariboru. Če me spomin ne vara, je zanj potreboval 5 ur in 20 minut, naredil ga je v kosu. V mislih pa imam še dve novi tetovaži oziroma motiva, a še nista dodelana in takšna, da bi bila z njima zadovoljna. Moram si vzeti še malo časa za razmislek, preden ju naredimo. Saj veste, tetovaža ostane za zmeraj," je povedala za Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:19 6. Avgust 2022.

    Briga nas.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.