Poptevejevemu kmetu tudi slava ne pomaga do oboževalk

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
39-letni Denis Ambrožič, ki ljubezen išče v šovu Ljubezen po domače, se spopada s šaljivci.
Oglej si celoten članek

"Prav nič bolj zaželen nisem pri znankah, le smejijo se na ta račun," pravi 39-letni Denis, ki vodi domačo pivovarno in turistično kmetijo. Denis si želi v šovu spoznati prijetno dekle, ki ima željo živeti na deželi. V preteklosti je sicer že imel dve resni zvezi, 11 in 4 leta, a nam ni želel razkriti, kje se je sfižilo.

Foto: Žurnal24 Denis Ambrožič "V to ne bi rad vmešaval bivših. Vsaka je imela kaj dobrega in kaj slabega, tako kot vsi. Enostavno se nismo ujeli. A za tisti čas, ko smo bili skupaj, so mi bile zagotovo najboljše, zato sem tudi bil z njimi," je prav kavalirsko pojasnil Denis, ki smo ga ujeli na traktorju. 

Denis si skrb za kmetijo sicer deli s starši, a si je zgradil svojo hišo, ki že čaka na ženske roke in milino. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.