Poptevejevi ženini: Ta dekleta so se prijavila!

Foto: Žurnal24 drago kraševec Foto: Voyo Drago, Elena, Ljubezen po domače Foto: Voyo Drago, Elena, Ljubezen po domače Foto: Voyo Drago, Nika, Ljubezen po domače Foto: Voyo Drago, Vesna, Ljubezen po domače Foto: POP TV Denis Amrožič Foto: Voyo Denis. Sineva, Ljubezen po domače Foto: POP TV Matej Rupar Foto: Voyo Matej, Urša,, Ljubezen po domače Foto: Voyo Matej, Ljubezen po domače Foto: POP TV Miroslav Šinkovec Foto: Voyo Miro, Irena, Ljubezen po domače Foto: Voyo Miro, Lidija, Ljubezen po domače Foto: Voyo Miro, Ljubezen po domače Foto: Voyo Simon, Tjaša, Ljubezen po domače Foto: POP TV Tomaž Kržič Foto: Voyo Tomaž, Vida, Ljubezen po domače Foto: Voyo Tomaž, Ljubezen po domače
V petkovi oddaji so pokazali nekaj žensk, ki upajo, da jih bodo podeželski fantje, ki v šovu Ljubezen po domače iščejo ljubezen, povabili v svoj dom.
Oglej si celoten članek

V petkovi oddaji šova Ljubezen po domače smo izvedeli, kateri trije ljubezni željni podeželski fantje so dobili najmanj pisem in so morali zato zapustiti šov. To so Nejc, Denis in Simon. Slednjemu so sicer edino dekle, ki mu je pisalo, pripeljali kar na dom. Treba je priznati, da je Simonu padla sekira v med. V zgornji galeriji si lahko mlado damo ogledate.

Vse fante si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.