Pornič v živo

Foto: Žurnal24
Z družbo smo se zabavali na slovenski obali in se predajali brezdelju, medtem pa so nekateri povsem blizu nas pošteno prijeli za delo.
Oglej si celoten članek

V sosednjo hišico so že vse dopoldne nosili neko opremo in zdelo se mi je celo, da sem videl kamero. Nekoliko kasneje je pripeljal bel kombi in odložil dve blondinki ter nekaj tipov, ki so odšli v hišo.

Nismo potrebovali dolgo, da bi povezali vse skupaj in ugotovili, za kaj gre. Bili smo navdušeni, da bodo tik ob nas snemali pornič, le še domisliti smo si morali, kako bomo zadevo videli od blizu.

Pogled skozi naše okno je sicer segel v notranjost sosednje hiše, a vendarle premalo, da bi lahko videli kaj konkretnega, zato smo iskali drugo možnost. Našli smo jo pri zadnjem vhodu z vrta, saj se je videlo naravnost v sobo, kjer so pripravljali sceno za snemanje.

Kaj kmalu pa je naše navdušenje splahnelo, saj se ni zgodilo nič in cela ekipa je zapustila prizorišče ter se odpeljala na plažo. Tudi mi smo se odpravili po svoje in dejali, da bomo še enkrat preverili zvečer. Ker sem vedel, kakšni so naši večeri, sem spil nekaj manj in predčasno izginil iz lokala.

Seveda me je pot zanesla mimo sosedov, na zadnji vhod, kjer pa sem pod nekoliko prekratko zaveso ugledal neverjeten prizor. Blondinki sta se nastavljali druga drugi v pozi 69, lizali češplji, snemalec s kamero pa je dirkal naokrog, da bi vse skupaj posnel. Poleg je bilo še nekaj ljudi z manjšimi kamerami, s katerimi so prišli povsem zraven, vse skupaj pa je vodil možakar na stolu.

Takoj mi je bilo jasno, da sem priča porniču v živo in da bo moja druščina zamudila glavni del. Kaj bi dal, da bi bila takrat poleg mene Mija, katero so tisti hip v lokalu verjetno vsi otipavali. Takoj bi mi dala, pogled na bejbi, ki se ližeta, pa bi jo še dodatno nakuril.

Foto: Žurnal24 Erotika, dve %C5%BEenski

Večkrat je rekla, da bi rada enkrat spala s tipom in dodatnim dekletom, dekle pa si je omislila bolj zase kot zanj. Prava odštekanka je tale naša Mija. Za nekaj trenutkov so snemanje prekinili, pristopila je neka ženska z ličili, nato pa se jim je v postelji pridružil še moški z ogromno batino. Snemanje se je nadaljevalo, dekleti pa sta se s svojimi usti pohotno lotili orjaka pred seboj.

Nekoliko mi je šlo na živce, ker je možakar na stolu ves čas prekinjal igro in ustavljal igralce ter jih postavljal po svoje. Na koncu sem ugotovil, da sploh ni tako zanimivo kot na televiziji. Morda le na začetku, potem pa …

Pomislil sem, da me bo kap. Nekdo je v tisti temi na moja ramena položil roke. Bil sem prepričan, da me je zalotil kak ogromen varnostnik, nato pa sem na ušesu začutil toplo sapo in ženski glas: "A takole, pohota moja!? Kar sam?" Bila je Mija.

Nisem ji mogel povedati, kako vesel sem, da je prav ona. Pogled je takoj usmerila v sobo in odprtih ust zijala v tipa, ki je svojega ogromnega tiča neusmiljeno potiskal soigralki v grlo. Jaz pa sem si v tistem trenutku raje od zadaj ogledoval napeto Mijino ritko, ki je v nizkem počepu lezla iz objema kavbojk.

Povsem sem se ji približal od zadaj in ji roke položil na joške. Niti trznila ni, sicer pa je bila podobnih reči že vajena. Masiral sem ji meloni, ona pa je s kratkimi komentarji opazovala dogajanje v sobi. "Kako ji ga zabija, mater, poglej no!"

Moji prsti so se takrat že prikradli k njenim hlačnim gumbom, jih odpeli, zdrknili v spodnjice in se združili z vlažno mucko, ki je bila ves čas tako zelo potrebna. Sredinec mi je gladko smuknil vanjo, na kratko je zavzdihnila, se nekoliko premaknila, da so ji hlače ušle navzdol po stegnih in se sklonila naprej.

Pa ne, da bi bolje videla, ampak zato, da sem s svojim tičem lažje prišel do nje. Uprizorila sva povsem svoj film, ki verjetno ne bi bil prav nič manj zanimiv od tistega, ki se je snemal notri.

Pokukal sem preko njene rame, ko sem se ji povsem približal in opazil, da se pripravljajo za analni prizor. "Naj ti ne pade na pamet," je kratko dejala, kot bi slišala moje misli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.