Poročena s Sandlerjem

Foto: Žurnal24 Po neuspešnem zakonu s Pittom bo Jennifer tokrat poskusila na filmskem platnu. (
Jennifer Aniston. Dobila bo novega, a le filmskega moža.
Oglej si celoten članek

Columbia Pictures ponuja Jennifer Aniston vlogo žene v romantični komediji Pretend Wife, ki jo Adam Sandler razvija kot svoj novi projekt.

Glavni režijski kandidat je Dennis Dugan, ki je leta 1996 že posnel film Happy Gilmore s Sandlerjem v glavni vlogi. Scenarij, ki sta ga napisala Allan Loeb in Tim Dowling in je bil nekoč znan pod imenom Holiday in Hawaii, je za zdaj še zavit v skrivnost.

Romantično, kot se spodobi
Znano je le, da se bosta Sandler in Anistonova, ki sta do zdaj po navadi igrala samske ali zmedeno zaljubljene like, tokrat preizkusila v vlogi moža in žene. Komično romanco bodo začeli snemati v začetku naslednjega leta, v kinih pa bo jo mogoče videti na valentinovo 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.