Poroči se z mano, David Bowie!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V juliju in avgustu do festivala Kunigunda, ki se jutri prične v Velenju, so v letnem kinu ob Škalskem jezeru vsak četrtek ob 21.30 na sporedu projekcije mladinskega in dokumentarnega filma. Nocoj bodo premierno predvajali mladinski film režiserke Tine Poglajen z naslovom Poroči se z mano, David Bowie!.
Oglej si celoten članek

Tridesetega junija 1991 je bila v Ljubljani ena izmed bolj čudnih nedelj. Tega dne je Franc povsem pozabil na Lizo, v stanovanju ekscentrične Meri se je skrivnostno pojavil David Bowie, nekje v ozadju pa so medtem začele tuliti sirene.

V primeru slabega vremena bodo film predvajali v eMCe placu v Velenju. Cena morebitne vstopnine ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.