Poročil ju je robot matičar

Foto: Žurnal24 Bosta zakonca posvojila tudi robota dojenčka? (Foto: Reuters)
Če boste kdaj v dilemi, pred katerim matičarjem bi dahnili usodni da, se lahko podate na Japonsko, kjer vas bo poročil kar robot.
Oglej si celoten članek

Pred prvim matičarjem v obliki robota je namreč svojo ljubezen s poroko okronal neki par na Japonskem.

V tokijski restavraciji je poročni obred 42-letnega Tomohira Shibata in 36-letne Satoko Inoue vodil s cvetjem okrašen robot I-Fairy. Z mežikajočimi modrimi in vijoličnimi očmi je z robotskim glasom ženinu namignil, naj dvigne nevestino tančico in jo poljubi. "Bilo je zelo zabavno," je dejala novopečena nevesta Satoko. "Mislim, da smo Japonci prijateljsko povezani z roboti."

"Čestitke ob vajini poroki,“ je I-Fairy ob koncu obreda zaželel zakoncema.

Japonci, znani po svojih nenavadnih izumih, so začeli proizvajati tudi robote dojenčke, s katerimi želijo mladim približati čare starševstva. S tem bi jih radi spodbudili k starševstvu, saj se država sooča s hudo demografsko krizo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.