Poročil se je s svojo mačko

Foto: Žurnal24 Poroka je bila skromna.
Moški iz Nemčije se je poročil s svojo na smrt bolno mačko.
Oglej si celoten članek

Poštni uslužbenec Uwe Mitzscherlich se je odločil poročiti s svojo 15 let staro mačko, ker slednji ni ostalo še veliko časa. „Cecilia je tako zaupljiva. Med nama je neka posebna vez,“ je za nemški Bild povedal Mitzscherlich. Par se je srečal pred desetimi leti, ko je Mitzscherlich dopustoval na obali Baltskega morja.

Ker nemške oblasti tovrstnih porok ne priznavajo, je 39-letni Mitzscherlich nemški igralki Christin-Maria Lohri plačal 300 evrov, da ga je poročila z njegovo mačko. „Najprej sem mislila, da gre za šalo,“ je povedala igralka, ki je dodala, da je Mitzscherlichu na koncu le izpolnila nenavadno prošnjo.  Ženin je bil oblečen v smoking, svojo nevesto pa je ves čas držal v naročju. Slovesnost bodo pomnili tudi po številnem cvetju, poročni koračnici, vzklikih in poljubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.