Poročila se je tekmovalka Kmetije

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
A to ni edina vesela novica v njenem življenju.
Oglej si celoten članek

Majo Pavlovič, sedaj Omerhodžić, iz Laškega smo spoznali v 10. sezoni šova Kmetija, v kateri je zmagal Žan Simonič. Kmalu po snemanju resničnostnega šova je Maja zanosila in lanskega decembra naznanila, da konec maja pričakuje sinčka.

To pa ni edina vesela novica v njenem življenju. Nedavno se je poročila s svojim srčnim izbrancem Arminom, ki smo ga spoznali v šovu, ko je Maji za prvo obletnico razmerja preko videoposnetka sporočil: "Srečno obletnico tudi tebi. Pogrešam te močno. Vse je super. Upam, da boš zdržala in zmagala. Mi smo s tabo. Najrajši te imava.” Zaljubljenca, ki sta se spoznala v službi, kjer sta oba delala, sta se zaradi visoke nosečnosti odločila za manjšo poroko z dvema pričama. “Kljub temu smo se imeli lepo,” je za Žurnal24 povedala svetlolaska.

Foto: osebni arhiv Maja Pavlovič

Pavlovičeva je bila Kmetijo primorana zapustiti zaradi poškodbe noge. Od bolečin se je po nezgodi zvijala na travniku, več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:14 23. April 2024.

    Bolano kaj se piše na tem portalu..!!

  • 08:59 23. April 2024.

    BMK

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.