Poročna fotografija, ki je šokirala svet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Fotograf, ki jo je posnel, je požel na desettisoče všečkov.
Oglej si celoten članek

"Nekateri ne morejo počakati, da se zabava konča in pride poročna noč," je pod fotografijo, ki jo je objavil na svojem Facebook profilu zapisal nizozemski fotograf Michel Klooster. "Na srečo sta že rekla 'da' in sta že uradno poročena."

Moker ženin Poročne fotografije, ki so obšle svet

Magazin Za to fotografijo se skriva ganljiva zgodba

Neobičajna poročna fotografija nizozemskega para se je hitro razširila na socialnih omrežjih. Na njej nevesta čepi, njen mož pa stoji pred njo s spuščenimi hlačami. Na kaj njuna poza asocira, uganite sami.

xxx

Kloster meni, da je ideja vrhunska in bodo fotografije paru izzvale nasmešek na obrazu še po letih zakonskega življenja. 

Magazin Poročna fotografija, ki povzroča nočne more

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:59 7. Oktober 2017.

    Pomoje mu zadrgo na gatih popravlja...... ;-)

  • 13:41 7. Oktober 2017.

    Bedati - drugič!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.