Poročne obleke naših oblikovalk

Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek. Foto: Gregor Bohak Modna revija poročnih oblek.
Pretekli konec tedna je v mariborskem hotelu Habakuk potekal že 5. poročni dan – sejem, na katerem se je predstavilo več kot 40 razstavljavcev.
Oglej si celoten članek

Dvodnevni dogodek je zagotovo najbolj popestrila osrednja modna revija poročnih oblek znanih slovenskih modnih oblikovalk – Maje Ferme, Stanke Blatnik Blagotinšek in Diane Kotnik Lavtižar.

Z letošnjimi trendi poročnih oblek so se predstavili tudi številni poročni saloni, zlatarne in draguljarne, poročni fotografi, umetniki ličenja, dekoratorji, plesne šole in učitelji, hoteli, catering storitve, animatorji in glasbeniki, poročni spletni portali ... Dogajanje so dopolnili tudi delavnice ter brezplačna predavanja strokovnjakov za "vse nevestine muhe" in organizatorjev poročnih slavij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.