Porod bo Clooneyja stal 1,3 milijona dolarjev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za Amal le najboljše.
Oglej si celoten članek

Februarja smo pisali, da je igralec George Clooney zaradi dvojčkov, ki naj bi se rodila junija, prenovil svojo vilo v Veliki Britaniji. Za to je zapravil 15 milijonov dolarjev.  National Enquirer pa sedaj poroča, da bo zvezdnik tudi za porod segel globoko v žep, saj želi poskrbeti, da bo vse potekalo po načrtih. To ga bo stalo 1,3 milijona dolarjev, trdi tabloid.

Clooney je najel najboljše zdravnike in rezerviral celo krilo porodnega oddelka v bolnišnici Chelsea and Westminister Hospitals. Tedenski najem štirinajstih zasebnih sob v tej bolnišnici stane 588 tisoč dolarjev. Za Amal bodo skrbele kar tri izkušene babice, med drugim tudi upokojena Rachel Waddilove, ki je 40 let na svet pomagala članom kraljeve družine. Amal seveda ne bo jedla bolnišnične hrane, ampak ji bo kuhal Clooneyjev zasebni kuhar, razvajala pa igralčeva najljubša maserka, ki bo prišla iz Italije. Njene usluge, prihod in nastanitev menda stanejo 200 tisoč dolarjev, poroča Enterpress News.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:12 21. April 2017.

    Naša babice so rodile med okopavanjem njive.. evo pa kaki dedi smo :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.