Poroka bo skromna in zasebna

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Brad Pitt in Angelina Jolie, ki sta se le odločila, da se bosta poročila, načrtujeta skromno poroko.
Oglej si celoten članek

Par, ki ima šest otrok, zaradi njih pa sta se tudi odločila, da svojo zvezo uradno potrdita, sta se odločila, da bo poročno slavje zasebno in skromno. Razlog? Javna poroka nikakor ne pride v poštev, za skromno slavje pa sta se odločila, da bi se izognila obtožbam, da zapravljata denar.

"Brad in Angelina sta tip človeka, ki imata rada zasebnost, sta skromna in ne zapravljata denarja. Zato velike poroke z več sto svati zagotovo ne bo,"
je povedal vir blizu para.

Par je skupaj od leta 2005, ko sta se spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Za poroko sta se odločila samo zato, ker so ju starejši otroci prosili, naj se poročita.

Par ima šest otrok, osemletnega Maddoxa, šestletnega Paxa, petletno Zaharo, triletno Shiloh in 21-mesečna dvojčka Knoxa in Vivienne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.