Poroka Mirana Rudana splavala po vodi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
In to skoraj dobesedno ...
Oglej si celoten članek

Miran Rudan se je lansko leto odločil za nepričakovano romantično gesto in po štirinajstih letih zveze za roko prosil svojo izbranko Anito. "Ko greš na sprehod in se po poti ustaviš in vstopiš v cerkev, da si ogledaš posebne orgle ... Vmes pa čisto slučajno pristaneš na kolenih, tudi tisti iz freske pri zadnji večerji so se obračali in opazovali dogajanje. Rudan priimek sicer že ima, kljub temu da poroke še ni bilo ... Čeprav marsikje piše, da je že moja žena in čeprav ji tako pravim tudi sam ... Mislim pa, da je prišel pravi čas," je Miran takrat zapisal na svoji Facebook strani. 

Par je načrtoval avgustovsko poroko, a do danes še vedno nista poročena. Kaj je razlog? Njuna poroka je dobesedno splavala po vodi, je prva poročala revija Lady. Kot nam je razkrila Anita, sta načrtovala svatbo na prostem, na prekrasnem travniku, a jima je zagodel dež. "Bila sva tako razočarana, da sva vse skupaj odmislila, Ko bo, bo, upam, da letos. Razmišljava, da bi jo izvedla na drugačen način, nekaj na hitro in vsaj delno pokrito, ker na vreme ne gre računati," je Anita povedala za zurnal24.si. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 07:17 24. Februar 2023.

    Kakšne bedarije.

  • 02:23 24. Februar 2023.

    ......in potem se bosta čez 2 leti ločila.....sedaj je to nov modni trend

  • 21:49 23. Februar 2023.

    A ji bo zapel na poroki vse svoje plagiate.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.