Poroka na 1. pogled: Aleš ostaja v šovu, njegova nova žena je znana Slovenka!

Kakšno presenečenje ...
Oglej si celoten članek

Kot je znano, so se strokovnjaki v šovu Poroka na 1. pogled močno zmotili, ko so združili Aleša in Jasmino. Slednja je domov pobegnila takoj po medenih tednih. Aleš se je po Jasmininem odhodu sestal s psihologom Timotejem Strnadom in mu odkrito povedal, da se počuti razočarano, a da v iskanju ljubezni še ne misli obupati.

"Počutim se razočarano, a gremo naprej, pripravljen sem na nove izzive. V iskanju ljubezni se nisem vdal in sem željan, da spoznam punco zase," je povedal Aleš, Timotej pa mu je nato sporočil dobro novico. Razkril mu je, da se je v šov prijavilo veliko ljudi, da so se nekateri ujemali z mnogimi in da je eden takšnih prav on. Aleš se je novice zelo razveselil: "Zelo sem hvaležen, da sem dobil novo priložnost." 

Aleša tako v šovu čaka druga priložnost, a ko bo videl, katera ga bo pričakala pred oltarjem, ga bo verjetno "sezulo". V šov namreč prihaja znana Slovenka. Se bo z Alešem lepše ujela kot Jasmina? Držimo pesti! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 06:24 10. Marec 2023.

    osel gre samo enkrat na led, tale Aleš in njegov "anatomček" se pa na ledu počutijo kot doma

  • 13:58 9. Marec 2023.

    Verjetno spet ena ki je bila že v nekaj takšnih oddajah udeležena. Za vas zurnaliste je že vsak znan Slovenec

  • 12:49 9. Marec 2023.

    Ha ha ha znana Slovenka, verjetno kakšna, ki si všečke na Instagramu nabira s sodelovanji v resničnostnih šovih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.