Poroka na prvi pogled: Moža užalila z darilom

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Podarila mu je zajčka ...
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV kate balon, sandi, poroka na prvi pogled Sandi iz šova Poroka na prvi pogled je na svojo ženo Kate poskušal narediti dober vtis, zato jo je odpeljal na Roglo. A Kate ni bila videti najbolj navdušena. Narava ji je bila sicer všeč, malo manj pa družba, kar je opazil tudi Sandi, ki jo je med sprehodom večkrat prosil, naj z njim sodeluje. "Boli me, da me zavrača," je povedal Planetov ženin, ki z ženo ne najde skupnega jezika. 

Kate tega tudi prav nič ne skriva. Ko sta šla v trgovino s spominki, je zanj izbrala zajčka. "Spominjaš me na zajčka, ker nimaš izkušenj, ko ne veš, kaj pričakovati, si ves čas v strahu," je razložila svoj izbor. Sandi darila ni bil vesel. "Zaradi tega mi je bilo malo hudo, saj nisem plašen. Če ti človeka ne spustiš blizu, to ne pomeni, da si plašen, ampak pogumen. Pogumni se umaknejo," je povedal v kamero.

On je za Kate izbral lisico, ker je zvita. "Razmišljal sem, kaj bi izbral. Najprej sem kačo pogledal, ki piči," se je pošalil.

Foto: Planet TV kate balon, sandi, poroka na prvi pogled

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.