Poroka na prvi pogled: Planetova nevesta v šoku odkorakala z zmenka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Poroka na prvi pogled. Ta zmenek ni bil po njenem okusu.
Oglej si celoten članek

Aleksander, nekdanji vojak, je svojo Danico odpeljal na strelišče. Lepotica se je sprva še smejala, ko pa je zaslišala prvi strel, jo je veselje minilo. Prijela se je za usta in šokirana odkorakala, saj se je prestrašila. Aleksander je pohitel za njo. Povedala mu je, da je ta šport zanjo preglasen. "To je tako glasno. Meni je bilo tole grozno. Prisežem. Kako je to počilo. Cela sem se stresla, zame je to preveč. To ni zame," je razložila in možu rekla, naj se vrne na strelišče in nadaljuje, saj ve, da v tem uživa.

Foto: Planet TV danica lončarič, poroka na prvi pogled "Res si nisem mislil, da bo pok pri Danici povzročil tak nelagoden občutek," je bil presenečen očka dveh otrok, ki je nato kot pravi kavalir še dodal, da je na prvem mestu vedno Daničino počutje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:43 4. Maj 2022.

    Kera drama zaradi enega poka. Madoniš, če je šla streljati valda ni mislila, da bodo iz puške letele pojoče vrtnice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.