Poroka na prvi pogled: Tej svetovno znani zvezdi je Hajdi na las podobna

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pa sta si res podobni!
Oglej si celoten članek

Hajdi Jasarova, ki jo trenutno lahko gledamo v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled na Planet TV, je na las podobna svetovno znani pevki. In tega nismo opazili le mi. Hajdi nam je povedala, da jo z njo primerjajo že od srednje šole in ji pogosto pošiljajo fotografije, ki pričajo o neverjetni podobnosti. 

Gre za britansko pevko in igralko Rito Ora (31). Pa ima tudi Hajdi kaj pevskega talenta? "Pevskega niti malo, sem pa zelo dobra v oponašanju racmana (smeh). Moji talenti so bolj športne narave, boks in fitnes," je za zurnal24.si priznala 28-letna Hajdi, ki glasbi Rite rada prisluhne, čeprav pravi, da angleščina ni njen priljubljeni jezik. 

Foto: Profimedia Rita Ora

Foto: Instagram poroka na prvi pogled

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:51 23. April 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi

  • 16:20 23. April 2022.

    Po videzu podobni kot Obama Janši, ali če ostanemo v temi glasbe, kot Tina turner Heleni Blagne. Čist isti... ;)

  • 09:09 23. April 2022.

    Ni za las, je pa za isto banano, ena ljubi olupljeno. Druga neolupljeno, po možnosti še zeleno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.