Poroka na prvi pogled: Tragična preteklost nove Planetove neveste

V šovu Poroka na prvi pogled nov par.
Oglej si celoten članek

Ljubezen v šovu Poroka na prvi pogled išče tudi Danica, 43-letna mama samohranilka, ki so jo Planetovi ljubezenski strokovnjaki poparčkali s 40-letnim Aleksandrom

Za Danico pa je težka preteklost, saj ji je kruta usoda vzela moža in očeta njenih dveh otrok. "Lahko rečem, da smo srečna družinica, nasmejani iskreni in zadovoljni z življenjem," je povedala Danica, ki je že štiri leta samska. "Za seboj imam čudovit zakon. Imela sem moža, s katerim sva se imela brezpogojno rada. Žal se nam je pred 4 leti zgodila tragedija. Moj mož je umrl. Najbolj grozno je prišlo za tem - pobrati tista dva otroka. Res jih je uničilo, tudi mene je. Borba, ki smo jo vložili drug v drugega, da smo danes lahko srečni, ni bila lahka," je še razkrila simpatična svetlolaska.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.