Poroka na prvi pogled: Žan izbruhnil, Meri v solzah

Za ta dva para ni prihodnosti ...
Oglej si celoten članek

Pari šova Ljubezen po domače sedaj živijo pod isto streho in med dvema je že počilo.

Maša se pritožuje, da njen soprog ves čas govori, da potrebuje čas zase in da je preveč pasiven. Matevž je priznal "napako", a obenem se je branil, da do nje težko pristopi, ker vidi, da ji gre na živce. "Zato se s tabo ne morem pogovarjati in se umikam. Niti cimra nisva," je bila jezna. Dodala je še, da drug iz drugega vlečeta le najslabše.

Še bolj pestro je bilo pri Meri in Žanu. Meri se ne zdi smešno, kadar ji mož pravi žena in ji daje preveč pozornosti, saj tega ni vajena. "Prvič se mi je zgodilo, da ženski ni všeč pozornost, da nekaj narediš zanjo in ji je hudo," je povedal Žan, na Merijino kritiziranje izbora strokovnjakov pa je povedal: "Misliš, da sem obseden s tabo, da si moja popolna punca, ki sem si jo zamislil?"

Ženo je nato vprašal, s kakšnimi pričakovanji je prišla v šov. "S pričakovanji, da nekdo ne pije, da bo starejši od mene in se ne bo šalil na način, ki mi ne ustreza," mu je odgovorila. "To z alkoholom. Jaz nisem kronik, nikoli nisem imel težav z alkoholom. Ti si jih morda imela. To, da me vidiš v isti luči ... se počutim užaljenega," je dejal in dodal: "Ogromno veze ima z mano, ker komentiraš moje pitje. Ne pijem preveč in zaradi tebe ne bom izpadel kronik, ti je jasno?"

Meri so njegove besede prizadele, saj ima občutek, da se dela iz njene težke preteklosti norce. "Lahko spakiram in grem domov," je povedala, kar je Žanu dvignilo pritisk. "To, da si zdaj že drugič rekla, da boš spakirala in šla, se mi zdi od 29-letne ženske glupo."

Meri je po pogovoru zapustila stanovanje. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 9. Marec 2023.

    "Jaz nisem kronik, nikoli nisem imel težav z alkoholom. Ti si jih morda imela." Bravo Žan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.