Poroka: Ne boste verjeli, katero lepotico je pri 72-ih ujel legendarni roker

Foto: Profimedia Neil Young Foto: Profimedia Neil Young Foto: Profimedia Daryl Hannah
Par sta bila že štiri leta, zdaj sta se še poročila.
Oglej si celoten članek

Poročila sta se roker Neil Young in igralka Daryl Hannah. Po poročanju britanskih medijev sta se poročila v Kaliforniji v soboto v družbi majhne skupine prijateljev in sorodnikov. Obred naj bi že pred tem opravila na njegovi jahti.

Hannah je na Instagramu objavila fotografijo sove in pripisala: Nekdo naju čuva … Ljubezen in samo ljubezen.

Foto: Profimedia Daryl Hannah Njena prijateljica in kolegica igralka Rosanna Arquette je fotografijo komentirala: "Si šepetalka vsem živalim. Ptiči in čebele ti sledijo in te varujejo. Kakšen lep čas za ljubezen in čarobnost."

Razmere med zvezdnico filma Ubila bom Billa in legendarnim rokerjem je postala javna pred štirimi leti, ko se je Neil Young po 36 letih ločil od svoje nekdanje soproge Pegi.

Marca je Young dal jasno vedeti, da je paru povsem vseeno, kaj si ljudje mislijo o njiju.

"Ko sva se našla, so me celo nekateri dobri prijatelji čudno gledali, česar nikoli nisem mogel razumeti. Daryl je čudovito bitje in zelo sem srečen, da sem jo spoznal."

Foto: Profimedia Neil Young

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.