Poroka šele, ko bo zakonita za vse

Foto: Žurnal24 Če sta z "neporoko" slab vzor mladim, pa sta z vzgojo otrok eden boljših parov v
Brad Pitt je v intervjuju za revijo Parade znova pojasnil, zakaj se z Angelino ne bosta poročila, kaj mu pomeni družina in kako je v mladosti kadil travo.
Oglej si celoten članek
Brad Pitt je eden izmed tistih igralcev, za katerega se težko spomnimo slabega filma ali nepopolno upodobljenega filmskega lika. V intervjuju za revijo Parade je pojasnil, da kljub karieri, zaradi katere je nekako vzor drugim, ne prenese vtikanja v tuja življenja. Pitt je eden izmed tistih ljudi, ki drugim ne solijo pameti, kako naj živijo, zato je večkrat šokiran, ko tovrstno moraliziranje doživlja sam.
 
 

V življenju sem našel ljubezen. Angie je vsekakor moja sorodna duša.

Brad Pitt

 
Ko bo za vse zakonito
Pred kratkim je v medijih zasledil navedbe, da sta z Angelino s svojim življenjem na koruzi slab vzor mladim. Zato je v intervjuju znova poudaril, da se bosta poročila takrat, ko bo to zakonito za vse ljudi. S tem je mislil na polemiko glede tako imenovanega Predloga 8, ki v ZDA prepoveduje poroko istospolnih partnerjev. Na vprašanje, kako bi se odzval, če bi bil kateri izmed njegovih otrok istospolno usmerjen, je odgovoril: "To me ne bi motilo, niti najmanj. Rad bi, da moji otroci živijo polno življenje," in dodal: "Upam, da jih bom naučil, naj bodo to, kar so v resnici."

Brad je pojasnil, da so otroci zanj najpomembnejši. Očetovstva ni izbral namenoma, temveč je počakal na pravi trenutek v življenju. O svoji družini pove, da je polna življenja. "V naši družini se smejimo, prepiramo in se izzivamo, ampak ravno v tem je čar."

Spreminjal se je v krof

Pojasnil je tudi, da je v mladosti poskusil kaditi marihuano, ki pa ga je kmalu zdolgočasila."Začel sem se spreminjati v krof, zato sem šel od tega čim dlje stran in zaključil s tovrstnimi eksperimenti," je pojasnil.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.