Poroka z Jessico se mu bo izplačala

Foto: Žurnal24 Njegov račun v zakonu prav gotovo ne bo trpel. (Foto: Flynet)
Ericu Johnsonu se bo poroka z Jessico Simpson prav gotovo izplačala, še posebej če bo v zakonskem jarmu vztrajal dlje časa.
Oglej si celoten članek

Brezposelni zaročenec pevke in igralke Eric Johnson bo moral pred poroko z Jessico podpisati predporočno pogodbo, je določil njen oče Papa Joe Simpson. Parček, ki je objavil svojo zaroko le šest mesecev za tem, ko sta se začela sestajati, zdaj razpravlja o možnostih in namerava skleniti uradni dogovor v zvezi z njunim premoženjem, preden se podata v zakonski stan letos poleti.

Jessicino premoženje ocenjujejo na 750 milijonov dolarjev, njena znamka Jessica Simpson pa naj bi letos prinesla še milijardo zaslužka. Eric pa želi pokazati, da ni lovec za njenim denarjem. "Zagotovo bosta podpisala pogodbo. Eric to razume in to podpira," je povedal vir blizu paru.

Vendar se glede na to, kaj naj bi vsebovala, niti ne moremo čuditi. Eric naj bi namreč že za "poročno darilo" na račun prejel 673 tisoč dolarjev, nadalje pa naj bi za vsako obletnico prejemal 270 tisoč dolarjev, ob peti in deseti obletnici zakona pa naj bi ga čakali še višji zneski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.