Portia prevzela priimek svoje žene

Foto: Žurnal24 Ellen in Portia sta skupaj srečni že šest let. (Foto: Reuters)
Po dveh letih zakona z uspešno voditeljico Ellen DeGeneres se je Portia de Rossi odločila, da prevzame priimek svoje žene.
Oglej si celoten članek

Portia de Rossi, ki se je spomnimo iz serije Raztresena Ally, je pretekli teden vložila zahtevo za spremembo priimka, saj želi prevzeti ime svoje žene Ellen DeGeneres. Portia se bo tako po novem imenovala Portia Lee James DeGeneres.

 

37-letna Portia in 15 let starejša Ellen sta si večno zvestobo obljubili pred dvema letoma, pred tem pa sta bili par štiri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.