Posebna razvada za pse v vročih dneh

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Italijani so se domislili posebne razvade za pse v vročih poletnih dneh. Izdelali so namreč pasji sladoled.
Oglej si celoten članek

Rim je v tem tednu preplavila prava pasja vročina, saj temperature dosegajo celo 36 stopinj Celzija. V neki trgovini za male živali na obrobju italijanske prestolnice so zato izumili pasji sladoled, ki ne vsebuje mleka, jajc ali sladkorja, ki bi psom lahko škodili, ponujajo pa ga v treh različnih okusih: vanilja, riž in jogurt.

Neka lastnica psa, ki je svojemu ljubljenčku privoščila hladni priboljšek, je sladoled poskusila tudi sama in izjavila, da je njegov okus odličen. Veterinarka Marialivia Palmeri je ob tem sicer poudarila, da v vročih dneh psom najbolj koristi sveža voda, a jim tudi pasji sladoled ne bo škodil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.