Posebna steza za nudiste

Foto: Žurnal24 Nemčija bo s sprehajalno stezo poskrbela za dobro počutje nudistov.
Nemški naturisti oziroma nudisti bodo kmalu dobili 18 kilometrov dolgo pot, po kateri se bodo lahko svobodno sprehajali – seveda brez vsake krpice.
Oglej si celoten članek

Nekateri Nemci so bili tako nestrpni, da so progo preizkusili že pred uradnim odprtjem, ki bo sicer maja 2010. Vendar pa niso vsi tako navdušeni nad novo pridobitvijo nudistov. Prebivalci okolice gorovja Harz so nekajkrat ostro protestirali proti odprtju tovrstne proge, češ da bo odgnala potencialne turiste.

Heinz Ludwig, vodja bližnjega kampinga in projekta, pa njihove trditve zavrača: "Mislim, da je to idealen način, da tu promoviramo turizem. Že do zdaj je bilo veliko zanimanja za to progo."

Proga sicer poteka med vasjo Dankerode in Wippertal. Obdajajo jo številna opozorila nevednežem, da lahko naletijo na sprehajalce nudiste. Na enem od opozoril denimo piše: "Če ne želite videti ljudi brez oblek, potem je bolje, da te poti ne nadaljujete."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.