Posebni Špasni stand up z Valičem

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Zadnji dan 12. festivala Letni oder Ruše nocoj ob 20. uri predstavlja poseben Špasni stand up večer. Vidu Valiču se bo na odru namreč pridružil Denis Avdič.
Oglej si celoten članek

V uri in pol smeha in čistih presežkov se bo tokrat Vidu Valiču na odru pridružil Denis Avdič, ki ga vsi poznamo kot voditelja na Radiu 1, dobitnika dveh viktorjev, po mnenju mnogih pa je Denis eden najbolj duhovitih voditeljev v Sloveniji.

Stand up komedija je odlična izbira za sprostitev po napornem dnevu. Za pravi kulturni dogodek, kvalitetno zabavo in obilico smeha poskrbi stand up one man band. Primerno za publiko, željno neposrednega humorja, drznega stališča in pokončnega življenske drže!

Vstopnica do smeha vas bo stala 5 evrov. V primeru slabega vremena bo prireditev v Športni dvorani Ruše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.