Posh kot ninja želva

Foto: Žurnal24 Nekateri Posh primerjajo z ninja želvami.
Victoria Beckham razširja okus za modo - nazadnje se je odela v satenasto obleko, ki je vzbudila asociacijo na ninja želve.
Oglej si celoten članek
Victoria Beckham je kot velika navdušenka kreacij Versaceja, Cavallija in Dolceja & Gabbane pokazala svoj okus za italijansko modo. Sedaj je to ljubezen razširila še na Leonarda, Michelangela, Donatella in Rafaela. Vendar tu ne mislimo na slavne umetnike, temveč bolj na risane junake – ninja želve.

Zvezdnica se je nazadnje v Los Angelesu pokazala v satenasti obleki, ki deluje kot navdihnjena od najstniških junakov. Zamolkla zelena namreč spominja na barvo njihove kože, segmentirano oblikovanje blaga pa na želvje oklepe.

Neka priča je dejala, da se ji je obleka prilegala kot ulita, od pete ninja želve pa jo je ločilo le to, da ni imela preveze za oči in meča. Kot se spodobi, sta se zakonca Beckham isti večer podala na najljubšo jed omenjenih junakov – pico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.