Posh na robu živčnega zloma

Foto: Žurnal24 Posh se je čisto zmešalo ... (Foto: Flynet/JLP)
Ker je ostala brez osebne pomočnice, se je življenje Victorii Beckham obrnilo na glavo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja članica skupine Spice Girls, ki se zadnja leta posveča oblikovanju modnih oblačil, je čisto iz sebe, saj je ostala brez pomočnice. Brez nje vlada prava zmeda, je znano. Potem ko so ameriške oblasti zavrnile podaljšanje delovne vize njeni nekdanji pomočnici, Posh obupno išče novo, ki bi jo lahko zamenjala.

Victoria mora tako trenutno sama skrbeti za dogovarjanje sestankov, rezervacijo miz v restavracijah in podobne reči, zaradi česar pa je že čisto nora. "Delo njene pomočnice je najboljše na svetu. Čeprav ji mora biti na uslugo 24 ur na dan, je delo glamurozno in razburljivo," je povedal neki vir za The Mirror.

Ker pa si želi Posh še enkrat zanositi, je tako njeno duševno stanje čisto na psu. Pred kratkim je razkrila, da imata z možem Davidom spolne odnose tudi petkrat na dan. Le kje potem najde čas za sestanke?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.